Tranga Rugie: Surinamers all over the world, het komt goed

Tranga Rugie is de populaire zangeres van ‘Bigi sma floot’. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Fullcolour Entertainment. Het jaar 2020 nadert zo langzamerhand haar einde. Het is dit jaar voor velen van ons een jaar met ups maar vooral ook veel downs geweest. Tranga Rugie geeft het volgende mee voor alle muziek liefhebbers. “Ik kan zeggen dat wij, Tranga Rugie and The Music Lovers ondanks alle strubbelingen en beperkingen in 2020 toch veel ups hebben mogen ervaren. Wij hebben bijvoorbeeld ons 10 jarig bestaan mogen vieren, een grote hit gescoord met ‘Bigi sma floot’ en ook heel trots zijn we op onze Bigi sma EP die onlangs is uitgekomen. Door de hit ‘Bigi sma floot’ hebben wij meer bekendheid gekregen onder Surinamers over de hele wereld. Wij zijn dan ook door vele organisaties benaderd voor optredens niet alleen in Suriname, maar bijvoorbeeld ook in Frankrijk, België, United Kingdom, Frans Guyana, Amerika en op Curaçao. Sterker nog we kunnen niet wachten om onze Surinamers in al deze landen te ontmoeten en een geweldige show voor jullie neer te zetten. Helaas is het door alle maatregelen die getroffen zijn in de wereld op dit moment niet mogelijk om op tournee te gaan. Wij hebben er in ieder geval zin in en blijven positief. Laten we voor nu vooral voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat we zoveel als mogelijk gezond blijven” aldus Tranga Rugie in een gesprek.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!