Hitparade 2020 op de radio en TV

Het zijn de laatste dagen van het jaar. Zoals elk jaar staan, Acme 91.3 FM, RP The Hot One 89.7FM en RBN –CH 5.1 gereed met hun hitparade. Het wordt dit jaar de top 100 op de radio en top 50 op de televisie. Radio presentatrice Kiran Aradhna geeft het volgende mee. “Voor Acme 91.3 FM is het wederom een programma als elk jaar waarin de beste, bekendste en latest songs worden afgedraaid over het jaar 2020. Vanwege COVID -19 situatie zijn veel films gestaakt en niet in première gegaan.  Vele hebben hun release gedaan op Netflix en ook op Disney+ Hotstar. Hierdoor is er een all in one hitparade samengesteld. Er zijn ook leuke oldies erin voor onze luisteraars. Net iets aparts voor de Acme luisteraars. Voorheen werd ook Bollywood top 50 dance en top 25 Bollywood slow apart gedaan. Dit is helaas afgeschaft en zodoende alleen de top 100 voor dit jaar. De presentatie ligt in handen van Kiran en Parmila’ aldus de presentatrice. Fauzia Abdoelrahman samen met haar gasten is belast met de presentatie van top 50 op RBN –CH 5.1.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: