Veelzijdige Prince Wimpa maakt zangdebuut

De veelzijdige artiest Prince Wimpa van Axewood Music heeft het nummer “Mi Kondre” uitgebracht. Hij maakt met dit nummer officieel zijn debuut als zanger. De veelzijdige  artiest is een talentvolle toetsenist en bewijst met dit nummer een song writer en zanger te zijn. Hij heeft jaren als toetsenist van de welbekende band “Megavibes” gediend en daarbij vele nationale en internationale artiesten mogen begeleiden. “Mi Kondre” gaat over feiten. De laatste tijden gebeuren er zoveel rare en wrede dingen, kijk maar naar hoeveel mensen door geweld zijn omgekomen. Kijk maar naar hoeveel ouders geen studiegeld kunnen betalen voor hun kinderen. Kijk maar naar hoeveel mensen zijn omgekomen in het verkeer.

Arangement is gedaan door PW Axewood & John Clay, Keyboard: PW Axewood, John Clay & Marvin Nijhove, Bassgitaar: Nelinio Dameni, Solo Gitaar: Julian Anijs, Drums: Clarence Pavion, Mix & Máster door Fredje Abisoina, Background Vocal door PW Axewood & Syronne Filis. De lancering van een videoclip staat gepland voor 2021. De audio is al te beluisteren via tal van radio stations waaronder RP The Hot One 89.7FM.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: