Ministerie van EZ kondigt nieuwe benzineprijzen aan per 30 december

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie heeft met ingang van 30 december de benzineprijzen aangepast. Als redenen geeft het ministerie aan, dat ingaande 22 september de unificatiekoers voor vreemde valuta door de Centrale Bank van Suriname is vastgesteld en, dat door de fluctuerende trend van de wereldmarktprijs voor brandstof het noodzakelijk is om nieuwe maximumprijzen (consumentenprijzen) voor brandstof, gedistribueerd door SOL Suriname N.V., vast te stellen.

Een liter ongelode benzine zonder additieven gaat SRD 11,39 kosten aan de pomp. Ongelode benzine met additieven zal SRD 11,56 gaan kosten per liter. Een liter diesel gaat per 30 december SRD 11,21 kosten. Een liter ongelode benzine zonder additieven, gedistribueerd door GOw2 Energy Suriname, gaat SRD 11,34 kosten.

error: Kopiëren mag niet!