Tas met groot geldbedrag van slachtoffer verkeersongeval Martin Luther Kingweg verdwenen

Bij de aanrijding 24 december op de Martin Luther Kingweg, waarbij de 26-jarige automobilist Lorenzo Cairo om het leven kwam, blijkt een zwarte tas inhoudende persoonlijke spullen en een groot geldbedrag in SRD van de gewond geraakte automobilist R.D. te zijn verdwenen. Aan de opsporing en aanhouding van de verdachte van de diefstal van de zwarte tas wordt gewerkt, zo meldt het Korps Politie Suriname maandagavond.

Een Toyota Wish en een Toyota Lexus waren met elkaar in botsing gekomen. Volgens het politieonderzoek reed de bestuurder van de Toyota Wish, Lorenzo Cairo met een mede inzittende E.O. (23), over de Martin Luther Kingweg vanuit de richting van Paranam in die van Paramaribo. De bestuurder van de Toyota Lexus, de 31-jarige R.D., kwam vanuit tegenovergestelde richting. Ter hoogte van de Casialaan haalde Cairo een file in en kwam vervolgens frontaal in botsing met zijn tegenligger R.D.

Beide bestuurders en de mede inzittende E.O. liepen letsels op. Cairo, die er erg aan toe was, werd door de 27-jarige R.P. in een ander voertuig voor medische hulp overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

R.P. kreeg echter op de Martin Luther Kingweg, op de brug over de Saramaccadoorsteek, een klapband, waardoor het voertuig tot stilstand kwam. Terwijl de bestuurder naar hulp zocht om Cairo voor medische hulp verder af te voeren naar de SEH, vertoonde Cairo geen teken van leven meer. Een arts stelde de dood vast. R.D. liep fracturen aan zijn benen op en werd in een ambulance vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: