RGD-Hoofdkantoor uit voorzorg gesloten vandaag

De waarnemend directeur van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD), Nishita Gajadin, geeft tegenover Dagblad Suriname te kennen dat het hoofdkwartier van de RGD aan de Johan Adolf Pengelstraat alleen op maandag 28 december 2020, gesloten is voor het publiek. Zij geeft aan dat er gecommuniceerd is met de leidingen van de RGD-klinieken dat het hoofdkwartier gesloten wordt uit voorzorg en ter bescherming van de medewerkers en het publiek. De beslissing is genomen naar aanleiding van mogelijke COVID-19-gevallen op het hoofdkwartier. Het gebouw zal volledig ontsmet worden omwille van veiligheids garantie van medewerkers en bezoekers. Dinsdag kan het publiek weer normaal terecht op het hoofdkwartier van de RGD met inachtneming van de COVID-19-maatregelen, aldus Gajadin.

error: Kopiëren mag niet!