Twee autodieven opgepakt door recherche Regio Oost

De Recherche van regio Oost heeft maandag 21 december twee autodieven, R.S. en M.C., beiden 28 jaar oud, aangehouden. De mannen worden ervan verdacht op zondag 29 november een auto, die geparkeerd stond voor een woning aan de Rauweweg, te hebben gestolen, zo meldt het Korps Politie Suriname zondagavond 27 december.

De eigenaar van de auto deed op 29 november aangifte van diefstal van zijn voertuig op het politiebureau te Moengo. Hij verklaarde dat twee mannen zijn auto hadden gestolen.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van regio Oost. De rechercheurs stelden een onderzoek in en vervolgens werd de wagen maandag 21 december op de Afobakaweg in het district Brokopondo teruggevonden en door een sleepwagen vervoerd naar Paramaribo.

R.S. en M.C. werden bij die gelegenheid aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Bij de voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie heeft M.C. aangegeven, dat het voertuig naar een spuiter zou worden gebracht, waarna het verkocht zou worden.

Het tweetal is na afstemming met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: