Contract SWM-directeur Oosterling met 6 maanden verlengd

Marlon Oosterling, directeur van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM), blijft langer aanzitten in de topfunctie bij het bedrijf. Vicepresident Ronnie Brunswijk deelde maandag tijdens een persconferentie mee dat het contract van Oosterling met zes maanden is verlengd. “Oosterling heeft van de regering de opdracht gehad om binnen zes maanden een aantal projecten die pending waren af te ronden. De regering wilt dus kijken hoever hij in die zes maanden komt met deze projecten. We hebben nog niet gezegd dat er hier en daar misstanden waren”, aldus de vicepresident. Maandag is dit nieuws ook in een interne bekendmaking meegedeeld aan het personeel. Zijn contract zou eind december verlopen.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: