Doorlooptentoonstelling G Artblok

Zaterdag hield G-Artblok een ‘Walking Through Presentation’ van tekeningen en schilderen gemaakt door leerlingen en studenten over de perioden januari-maart en oktober-december 2020. Zowel ouders en verzorgers als de leerlingen en studenten zelf kunnen de vorderingen zelf aanschouwen en feedback geven over de afgelopen perioden van de blokcursussen. “Dit doen wij altijd na 3 maanden volgen van de blokcursussen, waarbij minimaal 80% van de lessen is gevolgd”, laat George Struikelblok, voorzitter van G-Artblok, weten. De beste werken worden geselecteerd door de docenten, waarna deze deel uitmaken van de tentoonstelling. “Het was een hele mooie dag, omdat de presentaties al een hele tijd zijn verschoven in verband met covid-19”, merkt de kunstenaar op.

RB

error: Kopiëren mag niet!