Partiman & Navin Sarjoe Lanceren nummer in verband met feestdagen

“Wilujeng Enggal Tahun”/ Gelukkig Nieuwjaar

In verband met de komende feestdagen, kerst daarna oud en nieuwjaar is er een nieuw nummer uitgebracht. “Wilujeng Enggal Tahun”/ Gelukkig Nieuwjaar,  is het resultaat van een samenwerking tussen de Surinaamse artiesten Partiman en Navin Sarjoe.  De tekst is geschreven door de heer Bongol uit Indonesië en Andre Matkasdjo is de sponsor. De track van dit nummer is gearrangeerd door Amat Studio(Partiman). De opname en mastering is gedaan bij Naman Records. Het is een bijzonder project voor Navin Sarjoe. Hij zingt voor het eerst een nummer met een Indonesische tekst. Beide artiesten zijn lid van de populaire muziekformatie The Juniors. Navin Sarjoe als zanger en Partiman is  bassman. Hun nieuwste productie is ook al te beluisteren via YouTube.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: