Gouden huwelijk voor echtpaar Rambaran-Joerawan

Het echtpaar Rambaran-Joerawan heeft te midden van hun kinderen, kleinkinderen en familieleden hun 50 jarig huwelijksjubileum mogen gedenken. Dagblad Suriname verkreeg de informatie van BIC Wanica Zuid-Oost.

Echtgenoot Rambaran Karamchand is geboren in het district Suriname en zag het levenslicht op 7 december 1950. Hij was schoolbus chauffeur en deed ook landbouw. Zijn hobby’s waren voetballen en hengelen. Zijn echtgenote, Joerawan Silawatie, is geboren in het district Suriname. Zij zag het levenslicht op 15 mei 1954. Zij was als het ware de motor van het gezin.

Het huwelijk van het echtpaar was een gearrangeerd huwelijk en het werd voltrokken op 19 december 1970. Het echtpaar heeft 6 kinderen waaronder 4 dochters en 2 zonen. Daarnaast hebben zij ook nog 8 kleinkinderen. Als geloofsovertuiging belijdt het echtpaar het hindoe geloof. Het echtpaar kreeg hoog bezoek van de Districtscommissaris van Wanica Zuid-Oost,  dhr. Goelaman M.S. en zijn staf. De DC overhandigde aan het echtpaar de gebruikelijke enveloppe, een bloemstuk en een ingelijste foto.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: