Virtueel Kerst project: Christmas with Kries

KR Music Institute heeft een Virtueel Kerst project gedaan. Per heden is de show Christmas with Kries virtueel te volgen. De muziek guru geeft hierover het volgende aan.  Vanwege de huidige situatie kunnen we liever thuis blijven. KR Music Institute brengt middels dit project jonge artiesten via diverse televisiestations en social media dichtbij alle muziekliefhebbers tot in uw huis. Dit project telt 10 songs: Jingle bells Chutney is een mee zwinger,  Jeh Kerst Feest ke din dekho aye, dit nummer heeft betrekking op het feit dat Kerst meer met de familie gevierd moet worden. ‘Ajie Christmas ka din yeh suhana’ is een nummer met een religieuze boodschap. En er zijn zeven kerstsongs gedaan door de talentvolle Asra, Jayant, Randy, Rohan, Aman met ook nog de volgende talentvolle personen in het koor, Amisha , Sherani, Rishan, Shivam en Prashant. Deze nummers zijn gezongen op origineel track middels karaoke. Origineel zijn de nummers van de artiesten Jim Reeves, Elvis Presly, Jackson 5 en Michle D”Blay. Het is een productie van de populaire  Saathi Muziek School, recording gedaan in Karam Studio S. De muziek Guru wenst allen alvast fijne kerstdagen toe en een voorspoedig nieuwjaar. En neemt u met z’n allen de covid-19 maatregelen in acht;  aldus de boodschap van muziek Guru Kries Ramkhelawan.

Khoeiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: