Vegan huzarensalade in Nederland geïntroduceerd

De tweede zoon van Latin King Johan Misiedjan, namelijk Maranzo Alexander heeft middels samenwerking de eerste vegan huzarensalade op de markt in Nederland gebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Maranzo Alexander is samen met zijn zakenpartner Xivaro Power eigenaar van het bedrijf Ab’y Srefi.  “Wij hebben geëxperimenteerd en we hebben ook zelf gecreëerd. Onze ervaringen hebben wij gedeeld met onze omgeving en op meerdere evenementen waren we aanwezig. Na vele positieve reacties ontvangen te hebben, besloten wij samen een bedrijf te starten met als doel om meer diversiteit te brengen in het bestaande vegan assortiment” aldus Alexander en Power in een gesprek. Sinds juli 2018 hebben zij zelf ook een veganistisch leven.

Latin King Johan Misiedjan  stond ook aan de wieg van de vegan huzarensalade van zijn zoon en zakenpartner. “Precies een jaar geleden bracht mijn zoon Maranzo Alexander een zakelijk bezoek aan mij in België  en hij sprak erover om een vegan restaurant te starten met zijn beste vriend in Nederland. Ik was niet zo enthousiast met hun plan en bracht ze toen op het idee om de vegan gerechten die zij reeds gecreëerd hadden voor hun restaurant juist te distribueren in Europa”. Durven dromen en doorzetten is heel belangrijk zeg ik tegen mijn kinderen. Dit is het resultaat van hard werken van deze twee jonge ondernemers. Een product hebben in de supermarkt keten als JUMBO is niet alledaags”, meent de zanger.

 Foto:

Johan Misiedjan, op de foto met zoon Maranzo, heeft de eer gehad om de allereerste vegan huzarensalade te ontvangen en te proeven

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: