50 gezinnen voorzien van kerstpakket

“Ladies Talk Foundation” heeft in verband met de Kerst aan delen van de samenleving die economisch niet zo daadkrachtig zijn een pakket kunnen geven. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Om ze te laten genieten van een fijne Kerst, is besloten om in samenwerking met lokale sponsoren en de Nederlandse rapper Angelo King een bijdrage hieraan te leveren. Ze hebben in dit verband in totaal 50 gezinnen en ook individuen blij kunnen maken met een kerstpakket ter waarde van SRD 1000. Heel oprecht zeggen de initiatiefnemers dat ondanks Covid-19 het een geslaagd project is geworden. Stichting Ladies Talk Suriname richt zich dagelijks op women empowerment, het stimuleren van de Surinaamse vrouw door middel van sociale projecten , workshops en andere evenementen. Stichting Ladiestalk Suriname, organiseert regelmatig projecten om hieraan bij te dragen. I have found my purpose foundation is opgezet door rapper Angelo King. Hij zet zich jaarlijks in om op een eigen wijze terug te geven aan Suriname.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: