Young Cosje niet naar Suriname

Muziekgroep Young Cosje zal voor dit jaar niet naar Suriname afreizen. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie over de muziekgroep.  Young Cosje dankt alle fans in  Nederland, België, Frankrijk, Suriname, all over the world,  voor de onbeschrijfelijke steun en warmte  geboden in het afgelopen, maar tochwel bewogen jaar. “Woorden schieten ons tekort. Maar wij bieden onze oprechte medeleven aan alle nabestaanden die familieleden, vrienden of kennissen zijn kwijt geraakt om wat voor reden dan ook in dit zo bewogen 2020. Traditioneel sluit en opent Young Cosje het jaar in Suriname. Tot onze spijt kunnen wij jullie dit keer, het lekkere zwingend Young Cosje gevoel tevens gevoel van voldoening, niet bezorgen. Het scheelde één dag, om precies te zijn, de avond vóór de aankondiging tot verscherping van de covid-19 maatregelen, of de Tour was bevestigd. Vrije dagen waren reeds met spoed ingediend. Maar zoals jullie weten gaat de gezondheid van de mens altijd voor. En daar focussen jullie je wel op en dat respecteert Young Cosje. We bedanken hierbij ook de organisaties die tot aan de laatste uren toe, hun uiterste best hebben gedaan om Young Cosje toch naar Suriname te willen halen. Dit alles voor de Surinamers en vakantiegangers”  schreef de muziekgroep in een Open brief.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: