9- jarige Sakshi Soekha heeft videoclip op haar naam

Solo cd in de maak

Een Surinaamse talent in deze tijd is de 9-jarige Sakshi Soekha.  Zij is dochter van de wel bekende zanger Shassie Soekha. De trotse vader tevens zanger van muziekformatie “No Merxi” geeft het volgende mee over zijn dochter. ‘Sakshi koos voor het bestaande nummer ‘Gularie Ke Phool’ want ze vond het een mooi en leuk nummer. Ze heeft ongeveer een jaar zangles gevolgd bij Saathi Muziekschool onder leiding van muziek-guru Kries Ramkhelawan. Het nummer is uitgebracht met een videoclip en is inmiddels te bekijken op You Tube. Het muzikale deel is gedaan door Djwala Lachman en Sandeep Narain SuSoundz heeft gewerkt aan de videoclip. We zitten wel samen te oefenen en mijn boodschap als vader is: “Heel veel succes in de muziekwereld en ik ben heel trots op haar”. Heel binnenkort zal een solo cd van haar uitkomen, aldus vader Shassie Soekha.

Foto: Shassie Soekha & Sakshi Soekha ( vader& dochter)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: