Projecten uitgevoerd door Lions Club Para

De eerste helft van het Verenigingsjaar van Lions Club Para zit erop. Een periode van vele uitdagingen. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Onder andere kon het voornaamste fonds vormende activiteit, de Bingo Drive, geen voortgang vinden vanwege de ontwikkelingen van de Covid-19 pandemie in ons land.  Dit was voor de club een behoorlijke financiële aderlating, aangezien juist die inkomsten van de Bingo Drive ons in de gelegenheid stellen de geplande projecten te implementeren. Desondanks is het toch gelukt om met de geringe financiële middelen en met behulp van enkele sponsors de voor december geplande projecten uit te voeren. Op zaterdag 5 december jongstleden is voor de groep Dak- en Thuislozen die ressorteren onder het Psychiatrisch Centrum Suriname, PCS, als ook voor de cliënten van de afdeling Geriatrie een maaltijdproject uitgevoerd waarbij de cliënten een lunch werd aangeboden. Op zaterdag 19 december is het jaarlijks terugkerend kerstpakketten project uitgevoerd in het district Para, waarbij aan instellingen en een aantal minderbedeelde gezinnen een kerstpakket inhoudende onder andere levensmiddelen werd uitgereikt. De tehuizen die hiervoor in aanmerking kwamen zijn de kindertehuizen the Rising Glory, Odoniti, Johanna, Ryos, en de verpleeghuizen Para Relax Club en Djaimatul Islamiah. Al met al kunnen zij terugblikken op een succesvol eerste halfjaar en gaan ze vol goede moed de tweede helft van het verenigingsjaar tegemoet, indachtig het Lions motto “WE SERVE”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: