Gouden huwelijk voor echtpaar Madaran-Khudabux

Op zondag 06 december vierde het echtpaar Madaran-Khudabux hun gouden bruiloft in familie verband. Dagblad  Suriname verkreeg de volgende informatie van Bic Paramaribo Zuidwest.  Het echtpaar belijd het geloof, Islam en zijn lid van een moskee in hun buurt.

Echtgenoot  Madaran Mohamed Amin  was bushouder en heeft als hobby voetballen.  Echtgenote  Madaran-Khudabux, Koelsoemniesa heeft nooit gewerkt.

Het echtpaar heeft drie zonen en drie dochters, helaas zijn twee kinderen hun voorgegaan. Verder gaf het echtpaar te kennen  vijftig jaar huwelijk te hebben gehaald door verdraagzaamheid, goede communicatie, eerlijkheid en openheid naar elkaar toe.

 Het echtpaar mocht uit handen van districtssecretaris Noordzee Wilma, die districtscommissaris Fulgence Javinde vertegenwoordigde de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: