First Lady overhandigt donaties van Shen Long Company aan 15 sociale instellingen

De Suriname Shen Long Company NV heeft haar jaarlijkse donaties in verband met de kerstdagen ten behoeve van sociale instellingen gedaan. First Lady Melissa Santokhi-Seenacherry heeft afgelopen weekend als

eregast van de onderneming de donaties overhandigd.

In totaal zijn vijftien sociale organisaties in aanmerking gekomen voor verschillende producten voor de dagelijkse consumptie. De First Lady zegt, dat ze persoonlijk alle instellingen had willen bezoeken, maar vanwege de Covid-pandemie is dat niet mogelijk. ‘Ook al is er Covid-19 het blijft belangrijk om onze mensen niet te vergeten en de liefde met hen te delen.’

‘Zij is Suriname Shen Long Company NV dankbaar voor het gebaar en spreekt de hoop uit dat ook andere bedrijven op hun manier aan de mensen in sociale instellingen zullen denken’, zo schrijft de Communicatie Dienst Suriname maandag,

De presidentsvrouwe benadrukt, er rekening mee te houden dat 2020 een zwaar en uitdagend jaar is voor eenieder. Zij acht het echter belangrijk om aan burgers te denken die het het zwaarst hebben.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: