Echtpaar Tjokrotaroeno-Madsadjali gehuldigd voor gouden huwelijk

Het echtpaar Tjokrotaroeno – Madsadjali heeft op 17 december 2020 het feit mogen gedenken dat het echtpaar 50 jaar is gehuwd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Bic Paramaribo Noordoost. In verband met het heugelijk feit, hebben de kinderen  besloten dit in familieverband te vieren en heeft het echtpaar bezoek ontvangen van BO Ruth Pocornie en districtscommissaris Ricardo Bhola die de felicitaties overbrachten. Het echtpaar heeft de gebruikelijke enveloppe in ontvangst mogen nemen.

Echtgenoot Tjokrotaroeno Ponidin is geboren op 02 maart 1950 in het district Commewijne en echtgenote Madsadjali Anita Paini op 23 maart 1952. Zij hebben elkaar leren kennen toen Anita 16 jaar was. De vriendschappelijke band tussen die twee groeide uit tot een relatie en op 17 december 1970 stapten de twee geliefden in het huwelijksbootje vanuit hun ouderlijke woning aan de Reineweg. Uit dit huwelijk zijn er 3 kinderen geboren, 2 meisjes en 1 jongen en hebben zij 8 kleinkinderen.

Echtgenote Madsadjali heeft vanwege omstandigheden de school niet kunnen afronden. Zij heeft gewerkt als winkelverkoopster. Echtgenoot Tjokrotaroeno slaagde in 1968 van de technische school en heeft op verschillende plekken gewerkt. Hij heeft onder andere als automonteur, chauffeur en  arbeider bij Sail gewerkt. Hij heeft ook als taxichauffeur gediend bij Yellow Cap.

Het echtpaar is gelukkig met hun kinderen en kleinkinderen. Verdraagzaamheid en wederzijds vertrouwen vormen volgens het echtpaar de basis voor een gezegend huwelijk.

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: