Donatie aan het Emma huis

Lions Club Wanica in samenwerking met Kirpalani heeft een donatie gedaan aan het Emma huis. Dagblad Suriname verkreeg de informatie dat het Emma huis valt onder de vleugels van het Leger des Heils. Er is een gasfornuis en volwassen wegwerpluiers geschonken. Deze donatie is gedaan omdat het Emma huis dit jaar haar 73 jarig bestaan mocht herdenken. Er is namelijk ingegaan op een noodoproep van het Emma huis.

“Ze gaven aan dat de nood te hoog was. Lions Club Wanica heeft hierop ingespeeld. Er werd contact gemaakt met het tehuis om na te gaan alwaar de nood het hoogst is. Lions Club Wanica is de grote sponsor Kirpalani NV erg erkentelijk en bedankt ook de familie Navin Balgobind voor de wegwerpluiers die zij hebben gedoneerd”. (Foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: