Clemens Vijgeboom lanceert nieuw nummer ‘Yu Smile’

Artiest Clemens Vijgeboom heeft een nieuw nummer gelanceerd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Mc Vuure. “Na al het wachten is hij terug met een zouk stijl song. Kudalinie, met deze benaming komt hij naar buiten met zijn solo album. Hij is geen onbekende in de samenleving. Hij begon in zijn jonge jaren al met muziek in een formatie uit zijn geboorte district. Het ging samen met Romario Pinas.  Ze kregen een oproep van formatie Bigi skrifi en hebben alle ondersteuning gegeven. Na aantal jaren is de naam veranderd in  Orginals Bigi skrifi. Hij komt altijd met hitnummers naar buiten. Enkele hiervan zijn ‘Dja dja faya’,  ‘sexy waka’ waarmee hij voor alle oproer zorgde in de samenleving. Vervolgens vertrok hij richting Nederland, hij is tal van keren met Chabiang boys op tour geweest in Suriname. Hij staat namelijk gereed met zijn eigen formatie genaamd Clemens. De naam van zijn formatie zal voor altijd hetzelfde blijven”. Mc vuure is belast met de promotie van de artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: