Solo video release op verjaardag Pravesh Mathoera

Heden, 19 december 2020 lanceert the Boss Promotions samen met KRS Royal een solo video. Dagblad Suriname verkreeg de volgende van de zanger Pravesh Mathoera. Het is een verjaardag release geworden. Het is een cover van het welbekende nummer “Itna Bhi Na Chaho Mujhe” origineel gezongen door, zoals men hem kent, the tiger of India Kumar Sanu. Nadat de vorige cover “Iss Tarah Aashiqui Ka” heel goed in de smaak is gevallen bij het publiek, hebben de producenten wederom getracht een cover samen met de zanger te maken, alleen is het deze keer met een video. De teaser van dit lied is eergisteren gelanceerd, waarop velen aangeven enthousiast te zijn en graag de hele versie daarvan willen horen. De audio hiervan is gedaan door DEVIN BEATS en de video door RS STUDIO. De organisatoren proberen in deze periode, waar het publiek vanwege corona zich niet kunnen vermaken en feesten, op deze manier het publiek te bereiken zodat dit jaar op de gebruikelijke manier kan worden afgesloten, echter een beetje aangepast. Namens de organisatie en de zanger wensen we de totale gemeenschap alvast fijne kerstdagen toe.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!