Diamanten huwelijk voor echtpaar Seran-Wonopawiro

Het echtpaar Seran-Wonopawiro heeft hun Diamanten huwelijk, 60 jarig huwelijk mogen gedenken. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van BIC Wanica Zuid-Oost. Het echtpaar woont woonachtig in het ressort Domburg. Het was een bijzondere dag voor het echtpaar Seran-Wonopawiro.

Echtgenoot Seran Sajoen Hendrik, zag het levenslicht op 15 augustus 1941( hij is nu 79 jaar) in het district Saramacca. In zijn loopbaan heeft hij 41 jaren gewerkt bij de Billiton N.V. en wel tot zijn pensionering. Echtgenote Wonopawiro Annie Soepinah, zag het levenslicht op 19 augustus 1943 ( zij is 77 jaar) in het district Commewijne. Zij had de zorg over de kinderen en de huishouding. Na zelf voor elkaar te hebben gekozen traden zij in het huwelijk op 17 december 1960 in het district Suriname (nu Wanica). Ze zijn nu dan ook 60 jaar met elkaar getrouwd. Uit het huwelijk zijn er 4 kinderen geboren waaronder 3 zonen en 1 dochter. Daarnaast is het echtpaar gezegend met 6 kleinkinderen .

Het echtpaar belijdt het Islam geloof. Het jubilerend echtpaar kreeg de gebruikelijke enveloppe, een bloemstuk en ingelijste foto uit handen van de Districts Secretaris,  dhr. Dompig Stephen die de Districts Commissaris,  dhr. Goelaman M.S. vertegenwoordigde. Verder waren bij deze plechtigheid aanwezig de Districts Secretarissen  mevr. Burleson C., mevr. Amania L. en mevr.Sadi W.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!