Jaysoer Carwash doet jaarsluitings project middels drive-thru

Jaysoer Carwash heeft gisteren hun jaarlijkse terugkerende sociaal project uitgevoerd middels drive-thru. Jayant van Jaysoer Carwash geeft mee, op verzoek van het Blindencentrum hebben wij wederom voor het derde jaar dit initiatief genomen. Weliswaar is het gezien de covid-19 situatie uitgevoerd middels drive-thru. De verbonden personen aan het Blindencentrum mochten een voedselpakket, maaltijd en drank in ontvangst nemen. Het gebeuren kan gezien worden als ons jaarsluitings project en alles heeft een vlot verloop gehad’ aldus Jayant. Jaysoer Carwash maakt gebruikt van de gelegenheid en geeft mee dat de trekking van de lotto met als hoofdprijs een ticket naar Aruba is verschoven naar begin van het jaar 2021. Dit vanwege de covid-19 situatie. ( Foto: Bahadoersingh Ricky)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: