Pop Jawa-zanger Maroef Amatstam: geen kerst- en oudejaarsviering

De Surinaamse Pop Jawa-zanger Maroef Amatstam geeft het volgende mee over de huidige situatie en de aankomende feestdagen. In gesprek met Dagblad Suriname zegt hij: “ voor dit jaar is het geen kerst- en oudejaarsviering.  We moeten nog steeds de covid-19 maatregelen in acht nemen. Vanwege het afnemen van het aantal covid-19 gevallen zou men in feite de lockdown maatregelen wel enigszins kunnen versoepelen. Maar het is opmerkelijk dat juist nu het aantal gevallen een stijgende trend vertoont. Zodoende kunnen we onmogelijk feesten. Het is heel jammer voor ons als artiesten. Maar de enige oplossing om dit probleem tegen te gaan is om ons te houden aan de regels. Als we de maatregelen niet in acht nemen kunnen er meer besmettingen bijkomen en ons geliefd land Suriname zal dan met een groter probleem zitten. Daarnaast hebben we momenteel al onze economische problemen” aldus Maroef Amatstam

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!