Muziek composer/producent Robby Badal en zangeres Madhushree ontvangen door president Santokhi

De Indiase muziek composer/producent Robby Badal en zangeres Madhushree zijn momenteel in Suriname. Het echtpaar is actief in de muziekscene. Zij hebben een bezoek gebracht aan president Chandrikapersad Santokhi. De artiesten zijn op vakantie in Suriname. Een team met Robby Badal en Madhushree schittert met de president op foto’s. Robby Badal deelt de foto’s op social media en schreef ‘meeting with honorable president chansantokhi’. Het echtpaar geeft het volgende mee in gesprek met Dagblad Suriname. ‘Suriname is als een tweede huis. De redenen voor bezoek zijn aan de president is om hem persoonlijk de felicitaties over te brengen. En we zijn op vakantie gedurende de pandemie. Het is een bezoek geweest met heel goed verloop. We verblijven tot eind december. Inmiddels ook in contact gekomen met diverse muzikanten en een oefening gehad met Maestro Riaz Ahmedali en zijn team’. Wat betreft projecten werken ze aan een ghazal van wijlen poëet Mirza Ghalib. De release hiervan staat gepland op wijlen poëet Mirza Ghalib zijn verjaardag, 27 december. Het is een zeer melodieuze ghazal gecomponeerd door Robby Badal. En het heeft moderne arrangementen met Indiase tabla, Sarengi, fluit. Andre projecten zijn, romantisch album, fusion album en een ghazal album waarop alle legendes zingen te noemen Anup jalota, Talat Aziz, Suresh Wadekar en Madhushree. Madhushree is een veelzijdige zangeres. Ze geeft voorkeur aan melodie. Ze is een playback zangeres en is comfortabel met klassiek, pop, bhajan en ghazal.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!