“Gi grani, n’nyan prisiri” met inachtneming van covid- maatregelen

Ieder jaar organiseert Stichting Rumas in verband met de community service de “Gi grani, n’nyan prisiri”. Ook dit jaar werd de activiteit gehouden, maar dan met strikte inachtneming van de covid-maatregelen. Tijdens een gesprek gaf de voorzitter van Stichting Rumas, Emmy Hart, aan dat de “Gi grani, n’nyan prisiri” een activiteit is, bestemd voor de sociaal zwakkeren in de samenleving. Ook werden er dit jaar, net als alle andere jaren, hooggeplaatste gasten uitgenodigd voor het houden van een toespraak. Zij hebben ook geholpen met het serveren van de feestmaaltijd voor de doelgroep. Dit jaar was gekozen voor 3 organisaties en 30 gezinnen. De 3 organisaties waren Stichting Zout der Aarde, met als gastheer DNA-lid Obed Kanape, Stichting De Stem met Biza-minister Bronto Somohardjo als gastheer, en de Estherstichting.

Bij de instellingen werden de cliënten bediend en voorzien van een luxe diner en entertainment. Daarnaast heeft elke instelling een pakket ontvangen en elke cliënt ging met een cadeau naar huis. Samen met het personeel hebben zij die dag tot een onvergetelijke dag gemaakt. Ook gaf de voorzitter aan dat op maandag 21 december 2020 een aantal gezinnen bedacht zullen worden. Bij de gezinnen zal er voor hun poort gezorgd worden voor entertainment en zang en ook zal er een korte geestelijke bemoediging gepresenteerd worden. Tenslotte zullen de gezinnen voorzien worden van porties eten, drank, voedselpakketten en cadeaus. Samen met de aanwezige gezinnen zullen zij ook deze dag tot een onvergetelijke maken.

TM

error: Kopiëren mag niet!