Aantal nieuwe Covid-besmettingen zaterdag 52 en 1 patiënt overleden

De stijging van het aantal dagelijkse besmettingen zet zich voort. Waren het woensdag nog 20 personen die met het Coranavirus besmet zijn geraakt, donderdag waren het er 27 en vrijdag 31, maar zaterdag is het aantal flink gestegen naar 52, aldus de ‘s avonds bijgewerkte officiële Covid-19 website. Ook is er een dode te betreuren. Er zijn zaterdag 185 tests uitgevoerd. 14 Patiënten zijn genezen verklaard. 

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 146. 1.163 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine, dat waren er donderdag 793. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 4 en 19 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er woensdag nog 5. 70 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.511.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: