Rustige jaardag thuis voor onze populaire Henk van Vliet

Een van de populaire Surinaamse iconen uit de entertainment wereld is ongetwijfeld Henk van Vliet. Hij heeft gisteren zijn 73ste verjaardag mogen vieren. De altijd glimlachende jarige gaf het volgende mee in een gesprek met Dagblad Suriname. ‘ Het is een rustige jaardag thuis. Maar toch is het druk geworden; ik werd overspoeld met felicitaties en telefoontjes. Ik houd me uiteraard aan alle regels welke voortvloeien uit de huidige situatie. Voor dit jaar is het tijdens de komende feestdagen ook veel anders dan we in de afgelopen jaren gewend zijn geweest. Ook deze ervaring moeten we voor onszelf meenemen. Bijvoorbeeld dat we niet in de binnenstad zullen zijn voor de pagara-estafette. Het wordt anders dan de voorgaande jaren. Maar, het is “the most wonderful time of the year” en dat moeten we onder welke omstandigheden dan ook, zeker koesteren. Weliswaar, nu in het klein, en  met het gezin”.  De man, bekend om het op een unieke wijze oproepen van de nummer 1 tijdens een show. Hij heeft tot nu toe zijn charme behouden. Henk van Vliet is nu nog actief als presentator in de entertainment scene. De totale redactie van Dagblad Suriname wenst Henk nog heel veel gelukkige en gezonde jaren toe.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!