Danitsia Sahadewsing: “ het is nu thuis met familie en gezin zijn”

Een van de bekende artiesten momenteel is zangeres Danitsia Sahadewsing. Zij geeft het volgende mee in gesprek met Dagblad Suriname over de huidige situatie en de aankomende feestdagen. “ Het is nu thuis met familie en gezin zijn. Je kunt niet anders, er zijn maatregelen en we moeten ons eraan houden. De entertainment sector daar wordt er bijna niet of helemaal niet naar omgekeken. En toch zijn wij ook een belangrijk deel van de gemeenschap. Ik heb wel hier en daar af en toe wat optredens. En ik doe de zingende boodschappen van Stichting Sumuent. Ik ben de hele covid situatie zat. Het is je eigen verantwoordelijkheid nemen en zichzelf en naasten veilig stellen. Ook de momenten moeten we samen koesteren. We moeten de instructies van de regering volgen. Maar natuurlijk mogen we onze stem laten horen als zaken niet naar wens lopen of niet kloppen” aldus de zangeres. Danitsia Sahadewsing begon al op achtjarige leeftijd met zingen en zit inmiddels al 27 jaar in de muziekwereld. Zij is ook lid van de muziekgroep SuriAllStarZz. In het dagelijks leven is zij ook moeder van Gilaisia en Gilaini. Gedurende haar carrière heeft ze mogen optreden met Buju Banton (12 jaar) Beenie Man ( 24 jaar). Ze heeft ook deelgenomen aan diverse songfestivals. Altijd is zij binnen de top 3 geëindigd en tot 2 maal toe heeft ze mogen zingen voor Harold Gessel en 1 keer als backing vocal tijdens Suripop.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!