Nawazuddin Siddiqui’s cameo in AK Vs AK

Inmiddels weet iedereen dat in Vikramaditya Motwane’s AK Vs AK Anil Kapoor en Anurag Kashyap zichzelf spelen. Wat niet bekend is, is dat Nawazuddin Siddiqui een zeer interessante cameo in de film heeft.

Net als de twee AK’s speelt Nawaz zichzelf. Maar hij is niet te zien in de film. Alleen te horen.

Nawaz zijn stem wordt namelijk gehoord tijdens een telefoongesprek waarin de  enorm geagiteerde Anurag Kashyap schreeuwt: “Hoe durf je mijn aanbod te weigeren? Ik ben degene die je carrière heeft gemaakt bij Gangs Of Wasseypur”. Nawaz blijft kalm en antwoordt dat de prijs die wordt aangeboden niet bij hem past, en hij verbreekt de verbinding.

Men weet niet of dit incident zich daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.  Zegt Nawaz, “Anurag Sir en ik zijn praktisch samen gegroeid in de filmindustrie. Ik kan nooit nee tegen hem zeggen, zelfs niet als het enkel gaat om een stem aan een telefoon die zijn aanbod afwijst.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: