Arjun Rampal wil een week uitstel

Acteur Arjun Rampal werd onlangs voor de tweede keer opgeroepen door het NCB. De acteur die werd gevraagd om woensdag te verschijnen, heeft een week uitstel verzocht om voor het bureau in Mumbai te verschijnen. Aan dit verzoek liggen persoonlijke redenen ten grondslag.

Arjun Rampal werd in november voor het eerst gedagvaard door het NCB nadat zij een inval hadden gedaan bij hem. Hoewel er een paar medicijnen uit zijn huis zijn gehaald, bleek dat hij daarvoor een recept had en ging hij hiervoor vrijuit.

Rampal werd op 13 november zeven uur lang ondervraagd door het bureau. Hij werd verhoord nadat zijn Australische vriend Paul Bartel werd gearresteerd in een drugsgerelateerde zaak. Naar verluidt had Bartel contact met de broer van Arjun Rampal’s partner Gabriella Demetriades. Zijn naam is Agisialos Demetriades. Ondertussen kreeg Agisialos, die in oktober werd gearresteerd, dinsdag borgtocht van een speciale narcoticarechtbank.

De NCB moet nog een nieuwe datum bepalen voor Arjun Rampal’s verhoor.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: