De Sushant Singh Rajput zaak

In totaal zijn er zes maanden verstreken sinds de tragische dood van Sushant Singh Rajput. De acteur pleegde zelfmoord in zijn Bandra-appartement en drie instanties, waaronder het Crime Bureau of Investigation, Narcotics Control Bureau en ED, waren betrokken bij het onderzoek naar zijn dood. Terwijl de CBI en ED enigszins hebben geconcludeerd dat het een geval van zelfmoord is, heeft de NCB een drugs link met de zaak onderzocht en een paar grote beroemdheden opgeroepen, waaronder Deepika Padukone, Shraddha Kapoor, Sara Ali Khan, Arjun Rampal, Rhea Chakraborty, om er maar een paar te noemen.

Rhea Chakraborty en haar broer Showik Chakraborty werden ook gearresteerd door het  NCB en stonden respectievelijk een maand en drie maanden onder gerechtelijk toezicht. Terwijl de NCB de zaak blijft onderzoeken, zijn er in totaal 85 gadgets, waaronder high-end telefoons, laptops en pennenvullingen van beroemdheden als Deepika Padukone, Shraddha Kapoor en Arjun Rampal naar Gujarat Forensic gestuurd voor verder onderzoek. Het Gujarat forensisch team zal gewiste chats, video’s en andere foto’s van de genoemde gadgets terughalen.

error: Kopiëren mag niet!