GENTLE Lanceert Chutney Party Mashup met zangeres Jennah

De bekende muziekformatie GENTLE uit Nederland heeft op donderdag 17 december 2020 haar nieuwste music video uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende over de music video. De track heet: “Chutney Party Mashup”. Het is gezongen door hun nieuwe Javaanse zangeres Jennah. Door middel van deze music video willen zij het publiek kennis laten maken met hun nieuwe aanwinst, die ook Hindoestaans kan zingen. De muziek- en video opname is gedaan door Selecta Beats. De clip is ook te vinden op zijn youtube kanaal. De extra muziekstukken zijn gespeeld door de bandleden van GENTLE: A-Keyz (Anil Maharban) & Radjesh Chinkoe. Omdat het corona virus momenteel feesten niet toelaat hebben zij besloten om dit keer speciaal voor de feestdagen met hun nieuwe release te komen. Zo kan een ieder in een kleine groep in een feestelijke stemming verkeren. Het betreft een chutney mashup gemixt met een soca jump up vibe. De bekende nummers “Keke Na Lagi” & “Chalki Na Jai”,  komen hierin voor. Ook hebben zij 2 zelfgeschreven nummers hierin verwerkt. Namelijk Follow The Gentle Crew (lyrics by Akeyz) en Mausa Pakawe Doksa (lyrics by Biga Man). De dansgroep in de video is een samengestelde groep door de band zelf en heeft als naam “Gentle Dance Squad”. De danseressen zijn: Ramita Raghoebarsing & Dinesha Biere. De danser is Nalin Sewradj. Alle designs zijn gemaakt door Ran D (L’Kendu Agency). De productie ligt in handen van Sanjely Entertainment. De sponsors zijn Dubar Accountancy, R&R Records, Sassie Zorg, Restaurant Roti Tori, The GentZ Promotions & Dewa Sound. Een speciale dank gaat uit naar, Sandhya Manniesing, Pherlisha Lachman, Suraj Ramdin, Janice Soekhai, Sandra Dewnarain,  Sabina Autar Naveen Lachminarainsingh, Devie Kanhai. Voor 2021 heeft GENTLE genoeg leuke dingen in petto. Langs deze wenst GENTLE iedereen alvast fijne feestdagen toe en een gelukkig, gezond en corona vrij 2021.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!