Aantal nieuwe Covid-besmettingen vrijdag: 31

Toename aantal ziekenhuisopnames van 14 naar 23

Na dagen van een dalende trend van het aantal dagelijkse besmettingen, blijkt deze week het aantal helaas toe te nemen. Waren het woensdag nog 20 personen die met het Coranavirus besmet zijn geraakt, donderdag waren het er 27 en vrijdag 31, aldus de vrijdagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website.  Er zijn vrijdag 217 tests uitgevoerd. 9 Patiënten zijn genezen verklaard. 

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 108. 1.163 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine, dat waren er donderdag 793. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 3 en 23 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er woensdag nog 5. 57 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.459.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: