Surinam Airways voert eerste commerciële vlucht uit met eigen B777-200ER

Door de commerciële inzetbaarheid van de ETOPS gecertificeerde B777-200ER gaat Surinam Airways officieel een nieuwe fase tegemoet. Samen met alle betrokken actoren is de afgelopen periode hard gewerkt en Surinam Airways is bijzonder verheugd bekend te mogen maken
vandaag haar eerste commerciële vlucht met de B777-200ER “bird of the green paradise” naar Amsterdam te mogen uitvoeren. Deze vlucht kan aangemerkt worden als een “cargo only flight” en vertrok om 19.00u hedenavond. De verwachtte vliegtijd naar Amsterdam zal acht en half
uur bedragen. Op zondag 20 december aanstaande zal de eerste passagiersvlucht vanuit Amsterdam worden uitgevoerd. Surinam Airways dankt eenieder die een bijdrage heeft geleverd aan dit proces en werkt met vereende krachten verder tot succes van het bedrijf.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: