SMA schort moskeebezoek tot nader order op

Ook de Surinaamse Moeslim Associatie (SMA) heeft na afstemming met Hoofdimam Hazrat Maulana Woziralie Samsoedien Al Qadri Saheb besloten om moskeebezoek, ook voor de djoemanamaaz en voor de zikr ’s donderdags, wederom op te schorten. De SMA is tot dit besluit gekomen, nu een van de aangekondigde nieuwe covid-19 maatregelen is dat er maximaal 10 mensen in een ruimte mogen zijn, omdat het aantal besmettingen per dag wederom sterk aan het toenemen is. “Wij moeten ernstig, serieus en voorzichtig zijn en zoveel mogelijk thuisblijven. Ga niet onnodig uit huis en leef de covidregels strikt na. Bescherm jezelf, je huisgenoten en ook alle anderen. Moge Allaho Kariem ons Genadig zijn, ons beschermen en ons het coronavirus doen overwinnen. Indien de besmettingen afnemen en het samenscholingsverbod wordt opgeheven cq. het maximumaantal wordt bijgesteld, zullen wij het moskeebezoek wederom hervatten”, aldus voorzitter Michel Soebhan.

error: Kopiëren mag niet!