Aantal nieuwe Covid-19 besmettingen donderdag: 27

Toename aantal ziekenhuisopnames van 5 naar 14

Na dagen van een dalende trend van het aantal dagelijkse besmettingen, blijkt deze week het aantal helaas toe te nemen. Waren het woensdag nog 20 personen die met het Coranavirus besmet zijn geraakt, donderdag zijn het er 27 (waarvan 21 in Paramaribo) aldus de ‘s avonds bijgewerkte officiële Covid-19 website.  Er zijn donderdag 162 tests uitgevoerd. Slechts 1 patiënt is genezen verklaard. 

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 86. 793 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 2 en 14 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er woensdag nog 5. 49 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.428

error: Kopiëren mag niet!