YouTube CEO Susan Wojcicki vol lof over Kartik Aaryan’s content

Het jaar 2020 was geen gemakkelijk jaar. Maar Kartik Aaryan zorgde ervoor dat hij een beetje gebruik maakte van humor en tonnen juiste informatie om door de nationale lockdown te komen. Toen India de lockdown inging om de verspreiding van de pandemie te voorkomen, zorgde Kartik Aaryan ervoor dat hij wat geruchten en mythes over het virus ophelderde en verlichtte ook de massa’s via zijn digitale show ‘Koki Poochega’.

Zijn debuutchatshow ‘Koki Poochega’ zorgde voor een storm op de sociale media en iedereen hield van de unieke manier van de acteur om humor en informatie te mengen in zijn chatshow. Geen wonder dat Kartik Aaryan’s naam boven aan de lijst moest staan toen het video-sharing platform besloot een aantal van de muziekartiesten, internationale popiconen en contentmakers van het jaar te belichten. Global Youtube CEO Susan Wojcicki was op haar social media-platform vol lof over de inspanningen van de jonge acteur voor het creëren van geweldige content. Het team van het platform stelt zelfs in zijn berichten: “Kartik Aaryan gebruikte zijn enorme platform om de onbezongen helden van de pandemie in de schijnwerpers te zetten – frontliniewerkers en first responders”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: