DNA start donderdag met algemene politieke beschouwingen

Aanstaande donderdag 17 december zal De Nationale Assemblee (DNA) beginnen met de algemene politieke beschouwingen (APB) op de jaarrede die president Chandrikapersad Santokhi gepresenteerd heeft op 29 september. VHP-parlementariër Mahinder Jogi deed dinsdag tijdens de openbare vergadering een beroep op de regering om ook het aspect van covid-19, die haast alle sectoren in de afgelopen periode zwaar financieel heeft getroffen, genoegzaam tijdens deze APB te belichten, ook de situatie in het land en de erfenis van de regering van ex-president Desi Bouterse. Volgens Jogi is het toch goed om de samenleving steeds eraan te herinneren waarom zoveel zaken momenteel niet goed gaan in het land. Nadat de APB zijn afgerond, zal de behandeling van de begrotingen over het dienstjaar 2021 moeten plaatsvinden. Het gaat om de eerste begroting van de regering Santokhi/Brunswijk.

FR

error: Kopiëren mag niet!