Diamanten huwelijk voor Sietaram-Sadhoe

Op maandag 14 december 2020 herdacht het echtpaar Sietaram-Sadhoe hun diamanten bruiloft. Het  echtpaar is 60 jaar met elkaar getrouwd.  Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Bic Paramaribo Zuidwest.  Uit dit huwelijk zijn er 6 (zes) kinderen geboren te weten 2 (twee) jongens en 4 (meisjes).  Echtgenoot Sietaram, Bernhard Jamnapersad is op 13 december 1937 in het district Saramacca geboren en zijn echtgenote Sietaram-Sadhoe, Kewalpatie, is op 17 november 1943 geboren,  eveneens in het district Saramacca. Het echtpaar mocht uit handen van de districtscommissaris Fulgence Javinde, vergezeld door de districtssecretaris Henna Noordzee, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: