Circa 30 NVB-bushouders ontevreden en halen uit naar OBS-bestuur

Iwan Woon: “Men probeert OBS zwart te maken”

Circa 30 NVB-bushouders zijn zeer ontevreden over het OBS-bestuur. Deze groep bushouders hebben ondanks de Covid-uitbraak in maart desalniettemin gereden tot en met oktober. Het gaat hier specifiek om busvervoer voor het personeel van ziekenhuizen. De bushouders geven aan slechts voor een deel uitbetaald te zijn, ze willen het volledig bedrag ontvangen. Ze beweren dat OBS niets voor hen doet. “Meneer Woon houdt er niet van wanneer je concreet praat en dan haalt hij je uit de group app. OBS doet niets voor ons. We vragen aandacht van de TCT-minister. Ik hoop dat ze gauw reageren zodat we een goede kerst tegemoet kunnen gaan”, luidt de boodschap van de circa 30 bushouders.

Hierop reageert Iwam Woon, ondervoorzitter van OBS, als volgt in gesprek met Dagblad Suriname: “Men probeert OBS zwart te maken. Deze groep heeft vanaf maart tot en met juni het volledig bedrag ontvangen. Over dat ander deel zijn we nog on speaking terms met de TCT-minister, wij zijn afhankelijk van de regering.” Volgens Woon tracht deze groep bushouders anderen op te hitsen tegen het OBS-bestuur waardoor 2 personen uit de group app van OBS zijn verwijderd. Wat zich ook voordoet, is dat de circa 30 bushouders actie willen voeren en van de overige OBS-leden van het NVB-vervoer verwachten om ook te staken. “Zo gaat dat niet. De NVB-bushouders die vanaf 1 november rijden hebben geen problemen.” Woon geeft aan dat het een kleine groep betreft die nog het restant moet ontvangen en dus nog wat geduld moet opbrengen. Hij vermeldt erbij dat zij uiteraard vrij zijn om het uiterste middel in te zetten, echter zonder de rest erin mee te sleuren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: