Buurtbewoners Lelydorp wijzen op verbeterpunten woonomgeving

In Lelydorp is, evenals in andere delen van het land, werk aan de winkel. Buurtbewoners wijzen op een aantal zaken. De binnenwegen zijn er op bepaalde plaatsen nog slecht aan toe. Gaten in de weg zorgen voor veel ongemak en torenhoge kosten voor reparatie van de auto-onderstellen. Een ander punt is de hygiëne, omdat vuilniszakken op de hoeken van de wegen geplaatst moeten worden, terwijl daarvoor de ruimte beperkt is en een stellage ontbreekt. Bepaalde zakken vallen zelfs in het naastgelegen kanaal aan de Indira Mangreyweg. Buurtbewoners zeggen dat ook in andere naastgelegen straten de vuilophaalauto’s de straten niet inrijden, waardoor bewoners genoodzaakt zijn om hun huishoudelijk afval zelf op de hoek van de straat te plaatsen. “Het zou goed zijn als er tonnen komen”, laten enkele bewoners weten.

Districtscommissaris (dc) Shafiek Goelaman van Wanica Zuid-Oost laat ten aanzien van de gaten weten dat met het ministerie van Openbare Werken gekeken zal worden hoe de gaten gedicht kunnen worden. “Dit zal eventueel met zand dicht worden gemaakt”, zegt Goelaman. Momenteel is OW bezig met het verzamelen van materialen. De dc geeft aan dat hij alvast de vuilnisbak zal laten lassen. Het probleem van het vuil concentreert zich momenteel op de hoek van De Cranenweg en de Lachman Rakhanweg.

RB

error: Kopiëren mag niet!