Virat Kohli en Anushka Sharma in Top 25 wereldwijde Instagram influencers

Een nieuw statistisch rapport samengesteld door een wereldwijd gegevensverzamelings- en analyseplatform, Hype Auditor, heeft Virat Kohli, Anushka Sharma en Narendra Modi gerangschikt in de Top 25 van Global Instagram Influencers! Het kwalitatieve analytische rapport rangschikt 1000 top Instagram-accounts op basis van de kwaliteit van het publiek en de authentieke betrokkenheid die ze kunnen stimuleren om bewustzijn te creëren, mensen te versterken, te inspireren of te beïnvloeden door hun stem en invloed.

Volgens het rapport is Cristiano Ronaldo de meest impactvolle persoon op het sociale mediaplatform. Virat Kohli staat op de 11e plaats in de lijst, terwijl Beyonce en Anushka Sharma op de 24e plaats staan ​​boven Taylor Swift en Justin Bieber! Dit is weer een groot bewijs dat het merk Virushka het grootste en meest geliefde merk is in India of wereldwijd.

Gezamenlijk hebben ze ongeveer 240 miljoen volgers op sociale mediaplatforms.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: