Akshay Kumar en Jagan Shakti’s volgende film

Akshay Kumar is helemaal klaar om opnieuw samen te werken met Mission Mangal-regisseur Jagan Shakti. Mission Mangal was zeker een hit en had veel geld verdiend bij de kassa. Bollywood Hungama was de eerste die het nieuws vertelde over de samenwerking tussen Akshay Kumar en Jagan Shakti en nu hebben we de titel van de film ontdekt.

Er wordt gezegd dat het project een sci-fi-entertainer is met zware VFX en Akshay zal een dubbele rol vervullen. De filmopnamen zouden in het laatste kwartaal van 2021 beginnen en zal blijkbaar Mission Lion heten. De details van de dubbelrollen van Akshay Kumar zijn nog niet onthuld, maar het is veilig om te zeggen dat Mission Lion zijn fans opnieuw onder de indruk zal doen zijn. Terwijl Akshay zijn handen vol heeft met back-to-back releases, waaronder BellBottom en Bachchan Pandey, laat hij geen middel onbeproefd om alles te geven voor de VFX van Mission Lion.

De details met betrekking tot de release van Mission Lion moeten nog worden bekendgemaakt.

error: Kopiëren mag niet!