Opnamen voor Ranbir Kapoor en Shraddha Kapoor’s starrer

Bijna een jaar terug kondigde Luv Ranjan een rom-com aan met Ranbir Kapoor en Shraddha Kapoor in de hoofdrollen. Aanvankelijk zou de film in maart van dit jaar zijn uitgekomen, maar dit ging niet door vanwege de pandemie van het coronavirus. Nu is bekend geworden dat de opnamen voor deze film in januari 2021 aanvangen. De opnamen zullen beginnen in de stad waar Luv Ranjan woont: Ghaziabad. Vernomen wordt dat delen van de opnamen ook in Delhi zullen plaatsvinden. De film heeft nog geen titel.

Afgezien van Ranbir Kapoor en Shraddha Kapoor is ook Dimple Kapadia(bekend van Tenet) aan boord gehaald voor de film.

Het wordt de eerste keer dat Ranbir Kapoor en Shraddha Kapoor samenwerken in een film.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: