Regen bemoeilijkte verkoop afgelopen dagen

De afgelopen dagen ging het heel moeilijk met de verkoop, zeggen enkele groente- en fruitverkopers, die langs de straat de verkoop doen.  “Ik zag het vrijdag en zaterdag helemaal niet zitten met de verkoop. Het regende zo vervelend en hoe mijn tent niet goed is, was het ook moeilijk mee te doen met de verkoop”, zegt een groenteverkoper. De groenteverkoper gaf aan dat hij toch probeerde verkopen, maar het niet meer kon volhouden. Ondanks hij de lekkages in de tent heeft gedicht, komt er nog water in de tent. “Ik maakte mij niet druk dat mijn groente nat werd, maar als ik nat blijf, word ik dan ook ziek en dan wordt het erger. Een fruitverkoper gaf aan dat hij afgelopen vrijdag tot 13.00 uur heeft verkocht en dat hij pas gisteren weer kon verkopen. Zaterdag heeft het de hele dag geregend. Om je tent dan open te laten voor de verkoop in zo’n weer vond ik helemaal niet een goed idee.”

Een andere burger die ook verkoopt, kon helemaal niet meedoen met de verkoop, ondanks ze het zo graag wilde. De burger die gezouten vissoorten verkoopt, gaf aan dat zij geen tent heeft. “Op vrijdag heb ik het nog even volgehouden, maar ik moest iedere keer opruimen en weer mijn spullen plaatsen voor de verkoop. Aan het eind besloot ik toch naar huis te gaan en vandaag weer te starten met de verkoop. Ik hoop dat het niet zo hard regent de komende dagen. De feestdagen naderen en dat klein beetje dat ik nog kan verdienen, ga ik niet zo laten gaan”, zegt de burger.  

Er waren wel andere standhouders, die de moed niet hebben opgegeven en door zijn gegaan met de verkoop. Een andere groenteverkoper gaf aan dat haar tent ook niet goed is en lekt als het regent, maar ook zij heeft niet opgegeven. “Ik zat de hele tijd in de auto. Zodra ik een klant zag, stapte ik eruit. Ik heb alle kleine beetjes nodig, dus thuis zitten om de regen ga ik niet doen”, benadrukt de burger.  

TM

error: Kopiëren mag niet!