Parmessar wacht politioneel onderzoek over hitlijst af

NDP-fractieleider Rabin Parmessar heeft ondertussen al aangifte bij de politie heeft gedaan over de levensbedreiging van drie van zijn fractiegenoten. Dit deelde de NDP’er dinsdag mee tijdens de openbare vergadering in De Nationale Assemblee (DNA) na enkele opmerkingen van de VHP-parlementariërs Asiskumar Gajadien en Mahinder Jogi. Parmessar stelde in het kort dat hij deze zaak voor de relevante autoriteiten nu overlaat en het onderzoek afwacht. Parmessar  beweert al enkele dagen dat 3 parlementariërs van zijn fractie op een hitlijst staan. Met hitlijst wordt bedoeld een ‘dodenlijst’. De namen om wie het gaat wilde hij niet prijsgeven, maar volgens de fractieleider gaat het om harde informatie van een betrouwbare bron. Tijdens de vergadering gisteren stelden Gajadien en Jogi dat het hier om ernstige aantijgingen gaat waarbij zelf de samenleving is opgeschrikt met deze informatie. Beide coalitieparlementariërs vroegen de regering om haar verantwoordelijkheid te nemen en deze zaak ambtshalve door de justitiële autoriteiten te laten onderzoeken indien Parmessar weigert om aangifte te doen bij de politie. De NDP-fractieleider heeft pas afgelopen maandag de aangifte gedaan.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: