Nationaal Jeugdinstituut heeft nieuwe leiding

Het Nationaal Jeugdinstituut (NJI) heeft een nieuwe leiding die bestaat uit Karishma Mathoera, als directrice, en Mitesh Bhaggoe als de onderdirecteur. De overdracht vond maandag plaats onder toezicht van minister Rishma Kuldipsingh en overige directieleden van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken, zo meldt het ministerie.

Voormalig onderdirecteur van het NJI, Ifuel Alberg, heeft namens de gewezen directrice van het NJI, Meriam Asidanoe, dank uitgebracht aan het personeel voor de goede samenwerking en hoopt deze te continueren onder de nieuwe leiding. Alberg heeft aangegeven zijn volle

ondersteuning te geven aan de nieuwe directie en samen te werken aan succes voor de jongeren.

Mathoera is de mening toegedaan, dat het Nationaal Jeugdparlement (NJP), dat valt onder het NJI, een turbulente periode achter de rug heeft, maar al met al geloof heeft in het bestuur en de samenwerking van haar nieuw team.

Mathoera zei verder, dat er een moment van evaluatie plaats zal vinden, zodat het beleid aangepast kan worden waar nodig. Met de ondersteuning vanuit het ministerie heeft Mathoera aangegeven zorg te dragen voor een betere participatie van jongeren en de aanpak van jeugdproblematiek.

Minister Kuldipsingh heeft de gewezen directie bedankt voor het werk dat verricht is. ‘Zij rekent op de integriteit en deskundigheid van de nieuwe jonge en dynamische directieleden’, zo schrijft het ministerie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: